Πως θα βελτιώσετε την ισορροπία σας

Πως θα βελτιώσετε την ισορροπία σας

Το γεγονός ότι ξεκινάει η εποχή των χειμερινών sports δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο πρέπει να έχετε μια σωστή ισορροπία. Η βελτίωση της ισορροπία σας, όχι μόνο βοηθά τους μυς σας να δουλεύουν με τον σωστό τρόπο, αλλά βοηθά, επίσης, και στην ανάπτυξή τους.

  • 1. Κλείστε τα μάτια σας

Κάντε μερικές από τις ασκήσεις σας με κλειστά μάτια . Έτσι, θα κάνετε την άσκηση πολύ πιο δύσκολη από ό,τι φαίνεται αλλά θα αποκτήσετε και καλύτερη ισορροπία, που είναι το ζητούμενο. Προτού προσπαθήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο για να μετακινείστε χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να γλιστρήσετε ή να πέσετε.

  • 2. Κάντε περισσότερη γιόγκα

Υπάρχουν πολλές κινήσεις γιόγκα που σας βοηθούν στην ευλυγισία και στη συγκέντρωση, και δεν είναι πάντα δύσκολες. Οι ιδανικές ασκήσεις για ισορροπία είναι η «Tree Pose» και η «Warrior 3». Δείτε το παρακάτω video και ακολουθείστε τις οδηγίες για σίγουρα αποτελέσματα.

  • 3. Κάντε ασκήσεις διαφορετικών ειδών

Μια ελλιπής αίσθηση της ισορροπίας συχνά προέρχεται από τους μυς που δεν είναι καλά δουλεμένοι. Γιατί δεν είναι δουλεμένοι, όπως πρέπει; Επειδή δεν έχετε ποικιλία στις ασκήσεις σας κι έτσι κάποιοι μυς μένουν αγύμναστοι. Έτσι, προσπαθήστε να προσθέσετε ασκήσεις που να γυμνάζουν και άλλα σημεία τους σώματός σας. Με αυτόν τον τρόπο, το σώμα σας θα είναι σε θέση να βρει την ισορροπία του και να ευθυγραμμιστεί.

Check Also

Σπιτικές ελιές τσακιστές: Πως τις φτιάχνουμε

Σπιτικές ελιές τσακιστές: Πως τις φτιάχνουμε

Ελέω κρίσης, οι αστοί ανακαλύψαμε τις ελιές που έχουμε στο εξοχικό, στο χωρίο, στον κήπο …