Μπορεί το ψάρι να αποτελεί πολύτιμη αλλά και αγαπημένη τροφή, όμως κάθε φορά που θέλετε να μαγειρέψετε μια συνταγή που περιέχει ψάρι το σκέφτεστε καθώς θα μυρίσει όλο το σπίτι την χαρακτηριστική ψαρίλα. Κι όμως υπάρχει λύση, και μάλιστα πολύ απλή.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε δίπλα από το σημείο όπου μαγειρεύετε το ψάρι σας ένα ρηχό μπολ με λευκό ξύδι. Αν θεωρείτε πως αυτό δεν αρκεί, μπορείτε να αραιώσετε ξύδι με νερό σε αναλογια 1 προς 4 και να ψεκάσετε τον χώρο.
Μόλις εξατμιστεί η μυρωδιά του ξυδιού, το ίδιο θα συμβεί και με την δυσάρεστη ψαρίλα!