Έρευνα: Η Coca Cola light βοηθά στην απώλεια βάρους!

Έρευνα: Η Coca Cola light βοηθά στην απώλεια βάρους!
Διαβάζετε τον τίτλο παραπάνω και έχετε μείνει άφωνοι; Όχι άδικα. Και εμείς το ίδιο πάθαμε. Πως κατέληξε, όμως, σε αυτό το συμπέρασμα η νέα αυτή έρευνα;

Μια αμφιλεγόμενη νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι τα χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη αναψυκτικά μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους αλλά και στην μείωση του νερού στον οργανισμό μας. Η βρετανική “Daily Mail” δημοσίευσε τη συγκεκριμένη έρευνα Βρετανών ερευνητών, αναφέροντας πως η κατανάλωση ποτών χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη οδηγεί στη μειωμένη κατανάλωση θερμίδων και σε μείωση σωματικού βάρους.

Η έρευνα διενεργήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Bristol και δημοσιεύτηκε από το International Journal of Obesity αλλά ακόμα οι ερευνητές δεν έχουν καταλήξει αν τα light αναψυκτικά βοηθούν εξίσου το ίδιο και τους αδύνατους ανθρώπους που τους αρέσει να τρώνε συνέχεια γλυκά και καραμέλες ή αν σε αυτούς τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά.

Οι ερευνητές σημείωσαν ότι αυτό που, τελικά, συνάγεται από τα στοιχεία της έρευνας είναι πως τα ποτά που έχουν χαμηλές θερμίδες βοηθούν στη μείωση του βάρους.

Coca Cola: 10 σημαντικές πληροφορίες που ίσως δεν γνωρίζετε
Coca-Cola και Pepsi αλλάζουν τη μυστική τους συνταγή

Check Also

Σπιτικές ελιές τσακιστές: Πως τις φτιάχνουμε

Σπιτικές ελιές τσακιστές: Πως τις φτιάχνουμε

Ελέω κρίσης, οι αστοί ανακαλύψαμε τις ελιές που έχουμε στο εξοχικό, στο χωρίο, στον κήπο …