5 πρωινές συνήθειες για να καίς θερμίδες όλη μέρα

5 πρωινές συνήθειες για να καίς θερμίδες όλη μέρα
Θέλετε να ξυπνήσετε τον οργανισμό σας και να καίει περισσότερες θερμίδες; Δείτε πέντε πράγματα που μπορείτε να κάνετε το πρωί ώστε να τα καταφέρετε.

1. Άσκηση: Η πρωινή άσκηση σε βοηθά να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η άσκηση το πρωί βοηθά τον οργανισμό να κάψει περισσότερες θερμίδες από όσες μπορεί να κάψει αν ασκηθεί οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας.

2. Βάλε ένταση: Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι μια απλή κατακόρυφη αύξηση της έντασης στην άσκησή μας για 2,5 λεπτά, βοηθά ώστε να φτάσουμε στο τέλος της ημέρας να έχουμε κάψει ως και 200 θερμίδες παραπάνω από το κανονικό.

5 πρωινές συνήθειες για να καίς θερμίδες όλη μέρα

3. Μην καθυστερείς το πρωινό: Μην παραλείπεις το πρωινό σου μόνο και μόνο επειδή τρέχεις και δεν φτάνεις από τις πολλές υποχρεώσεις. Τρώγοντας το πρωί βοηθάτε το σώμα σας να κρατήσει τον μεταβολισμό σας στο καλύτερο επίπεδο. Με ένα χορταστικό πρωινό το σώμα σας θα είναι έτοιμο να κάψει ενέργεια

4. Δυνάμωσε τους μύες σου: Μη ξεχνάς να τους ενδυναμώνεις καθώς οι αναπτυγμένοι μύες βοηθούν στην πιο εύκολη καύση θερμίδων, αυξάνοντας τον μεταβολισμό σου. Επιπλέον, σε βοηθούν να φαίνεσαι και πιο ωραίος / ωραία!

5. Σνακ μετά το πρωινό: Το να τσιμπάς κάτι μετά το πρωινό είναι μια πολύ καλή επιλογή. Προσοχή όμως, διάλεξε τροφές που μπορούν να σε χορτάσουν και να είναι ταυτόχρονα και υγιεινές. Ένα σνακ που μπορεί να κάψει και λίπος ενισχύοντας και τον μεταβολισμό είναι το ιδανικό. Τέτοιο μπορεί να είναι ένα αχλάδι και κανέλα, ένας πολύ καλός τρόπος να κάψετε λίπος.

Check Also

Brownies με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο

Brownies με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο

Τα brownies είναι το αγαπημένο γλυκό πολλών! Ειδικά αν το συνοδεύουμε με μια μπάλα παγωτό …