Ποια τρόφιμα πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο και ποια όχι

Ποια τρόφιμα πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο και ποια όχι
Δείτε ποια τρόφιμα βάζουμε κατά λάθος στο ψυγείο και ποια αφήνουμε εκτός ενώ πρέπει να τα βάζουμε μέσα, ώστε την επόμενη φορά μη κάνουμε τα ίδια λάθη!

Ο Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ έβγαλε έναν εύχρηστο οδηγό για να λύσει απορίες που αφορούν το συγκεκριμένο ζήτημα. Για παράδειγμα, το κρέας, τα αβγά και τα θαλασσινά είναι ανάμεσα στα τρόφιμα που δεν πρέπει να μένουν σε θερμοκρασία δωματίου πάνω από δύο ώρες. Δεν ισχύει όμως το ίδιο με τις ντομάτες ή το ψωμί για παράδειγμα.

Βρείτε τα λάθη στη φωτογραφία μας!

Εντός ψυγείου

Αβγά
Τυρί
Γάλα σόγιας (μετά το άνοιγμα)
Μαρμελάδα/ Καρυκεύματα (μετά το άνοιγμα)
Γάλα
Φρέσκο κρέας
Φρέσκο ψάρι

Εκτός ψυγείου

Ντομάτες
Κρεμμύδια
Ψωμί
Καφές
Βασιλικός
Μέλι
Αβοκάντο (εκτός αν είναι ώριμα)
Ελαιόλαδο
Σκόρδο
Πατάτες

Προαιρετικά εντός ψυγείου

Βούτυρο
Μήλα
Μπανάνες

Δείτε ακόμα:

Δείτε ένα SUPER κόλπο για να μην μουχλιάζουν τα φρούτα στο ψυγείο!
Το ξέρατε ότι δεν πρέπει να βάζουμε ζεστό φαγητό στο ψυγείο;

Check Also

Σπιτικές ελιές τσακιστές: Πως τις φτιάχνουμε

Σπιτικές ελιές τσακιστές: Πως τις φτιάχνουμε

Ελέω κρίσης, οι αστοί ανακαλύψαμε τις ελιές που έχουμε στο εξοχικό, στο χωρίο, στον κήπο …