Ζώδια & Διατροφή: Tips για όλους!

  • Ζώδια & Διατροφή: Tips για όλους!

    Βρείτε μέσα από μικρά tips, τι πρέπει να αποφεύγετε και τι να τρώτε, ανάλογα με το ζώδιο σας!

    Ξέρετε ποιο τομέα του σώματός σας κυβερνά το ζώδιο σας; Μάλλον όχι! Δείτε παρακάτω για ποιο σημείο του οργανισμού σας είναι υπεύθυνο το ζώδιο σας και τι θα πρέπει να προσέχετε στη διατροφή σας.

    Κριός (21/3-19/4): Εστιάστε σε πρωτεΐνες και όχι σε υδατάνθρακες. Το μέρος του σώματος που συνδέεται με τον Κριό είναι ο εγκέφαλος και τα αμινοξέα που περιέχονται στις πρωτεΐνες τον τροφοδοτούν κατάλληλα.

    Ταύρος (20/4-20/5): Οι Ταύροι μπορεί να είναι καλοφαγάδες αλλά είναι επιρρεπείς στα προβλήματα βάρους, οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγουν τη ζάχαρη.

    Δίδυμοι (21/5-21/6): Το μέρος του σώματος που συνδέετε με τους Διδύμους είναι τα χέρια και το νευρικό σύστημα. Οπότε, αποφύγετε τα fast – food και προτιμήστε τα θρεπτικά τρόφιμα, που θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε τα νεύρα σας.

    Ζώδια & Διατροφή: Tips για όλους!

    Καρκίνος (22/6-22/7): Το στήθος και το στομάχι είναι αυτά που συνδέονται με τους Καρκίνους. Μη τρώτε τα ανθυγιεινά φαγητά που τρώγατε μικροί και μην παρασύρεστε ανάλογα με τη διάθεσή σας ώστε να αποφύγετε τις διαταραχές του πεπτικού σας συστήματος.

    Λέων (23/7-22/8): Είναι πολύ σημαντικό για τα Λιοντάρια να αισθάνονται καλά για τον εαυτό τους και η καλή διατροφή είναι ένας τρόπος για να το πετύχουν. Αποφύγετε τις σάλτσες που έχουν πολλούς υδατάνθρακες και προτιμήστε κάτι πιο ελαφρύ.

    Παρθένος (23/8-22/9): Το στοιχείο που συνδέεται με τους Παρθένους είναι το δέρμα και για αυτό το λόγο είναι συχνά επιρρεπείς σε αλλεργίες. Καλό θα ήταν να αποφεύγετε, λοιπόν, τα φαγητά με πρόσθετα και να προτιμάτε τα οργανικά / βιολογικά προϊόντα.

    Ζυγός (23/9-23/10): Τα νεφρά είναι αυτά που συνδέονται με τους Ζυγούς και αυτοί οι άνθρωποι είναι επιρρεπείς στον Διαβήτη. Τα σωστά επίπεδα καλίου μπορούν να κρατήσουν υγιή τα νεφρά για αυτό επιλέξτε τροφές πλούσιες σε κάλιο, όπως οι μπανάνες, τα ψάρια και το γιαούρτι.

    Ζώδια & Διατροφή: Tips για όλους!

    Σκορπιός (24/10-21/11): Σημαντικό στοιχείο του Σκορπιού είναι τα έντερα και σε αυτά τα άτομα μπορεί να εμφανιστεί η δυσκοιλιότητα. Για αυτό το λόγο προτιμήστε στη διατροφή σας τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες.

    Τοξότης (22/11-21/12): Αποφύγετε τη ζάχαρη, το αλάτι και τις κρέμες γάλακτος. Το συκώτι συνδέεται με τους Τοξότες και σίγουρα τα παραπάνω δεν πρέπει να τα καταναλώνεται. Προτιμήστε, λοιπόν, τα υποκατάστατα.

    Αιγόκερως (22/12-19/1): Ο Αιγόκερως κυβερνά τα δόντια και το σκελετικό σύστημα κάτι που σημαίνει ότι η κατανάλωση ασβεστίου είναι σημαντική για εσάς. Το άπαχο γάλα και το γιαούρτι είναι σίγουρες επιλογές.

    Ζώδια & Διατροφή: Tips για όλους!

    Υδροχόος (20/1-18/2): Το κυκλοφοριακό σύστημα κυβερνάται από τον Υδροχόο και έτσι δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε από το να αποφύγετε το πολύ αλκοόλ. Η καλύτερη πρόταση να αντικαταστήσετε το αλκοόλ είναι μια Ginger Beer καθώς περιέχει λίγο αλκοόλ και τζίντζερ (πιπερόριζα) που είναι ευεργετικό για το κυκλοφοριακό σας σύστημα

    Ιχθύς (19/2-20/3): Ο Ιχθύς κυβερνά το ενδοκρινικό σύστημα και κυρίως την υπόφυση (Η υπόφυση είναι ένας ενδοκρινής αδένας που βρίσκεται στον εγκέφαλο και εκκρίνει εννέα διαφορετικές ορμόνες). Το άγχος κυριαρχεί πάνω σας, για αυτό πιείτε πολλά υγρά που βοηθούν στη καλύτερη λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος.

    Check Also

    Τηγανιά Κρασάτη Σκεπαστή

    Τηγανιά Κρασάτη Σκεπαστή

    Μια πρωτότυπη συνταγή που θα σας κερδίσει αμέσως και θα συντροφεύει από εδώ και πέρα …