Κοτόπουλο με μουστάρδα

Κοτόπουλο με μουστάρδα

Μια γευστική λύση για τις μέρες που δεν έχετε πολύ χρόνο ή όρεξη για μαγείρεμα.

  • Υλικά

4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου (κομμένα σε μικρά κομμάτια για να ψηθεί πιο γρήγορα)
1 ποτήρι λευκό κρασί
200ml κρέμα γάλακτος
1 κουτ.γλ. μουστάρδα
1 κουτ. εστραγκόν

  • Διαδικασία

– Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα και ρίξτε τα σε μεγάλο τηγάνι με λίγο λάδι για να τηγανιστούν περίπου για 6 λεπτά η κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσει. Τα βγάζετε και τα διατηρείτε ζεστά.

– Ρίχνετε στο τηγάνι το κρασί και τρίβετε την βάση του με μια σπάτουλα για να ξεκολλήσει ότι έμεινε από το κοτόπουλο. Βράζετε το κρασί για 1-2 λεπτά και ρίχνετε την κρέμα γάλακτος να βράσει για άλλα 2-3 λεπτά. Προσθέτετε τη μουστάρδα και το εστραγκόν, αλατοπιπερώνετε και ανακατέψτε.

– Βάζετε το κοτόπουλο στα πιάτα και περιχύνετε με την σάλτσα, συνοδέψτε τα με ζυμαρικά. Σερβίρετε αμέσως.

Check Also

Τηγανιά Κρασάτη Σκεπαστή

Τηγανιά Κρασάτη Σκεπαστή

Μια πρωτότυπη συνταγή που θα σας κερδίσει αμέσως και θα συντροφεύει από εδώ και πέρα …