Κοτόπουλο με μουστάρδα

Κοτόπουλο με μουστάρδα

Μια γευστική λύση για τις μέρες που δεν έχετε πολύ χρόνο ή όρεξη για μαγείρεμα.

  • Υλικά

4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου (κομμένα σε μικρά κομμάτια για να ψηθεί πιο γρήγορα)
1 ποτήρι λευκό κρασί
200ml κρέμα γάλακτος
1 κουτ.γλ. μουστάρδα
1 κουτ. εστραγκόν

  • Διαδικασία

– Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα και ρίξτε τα σε μεγάλο τηγάνι με λίγο λάδι για να τηγανιστούν περίπου για 6 λεπτά η κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσει. Τα βγάζετε και τα διατηρείτε ζεστά.

– Ρίχνετε στο τηγάνι το κρασί και τρίβετε την βάση του με μια σπάτουλα για να ξεκολλήσει ότι έμεινε από το κοτόπουλο. Βράζετε το κρασί για 1-2 λεπτά και ρίχνετε την κρέμα γάλακτος να βράσει για άλλα 2-3 λεπτά. Προσθέτετε τη μουστάρδα και το εστραγκόν, αλατοπιπερώνετε και ανακατέψτε.

– Βάζετε το κοτόπουλο στα πιάτα και περιχύνετε με την σάλτσα, συνοδέψτε τα με ζυμαρικά. Σερβίρετε αμέσως.

Check Also

Σπιτικές ελιές τσακιστές: Πως τις φτιάχνουμε

Σπιτικές ελιές τσακιστές: Πως τις φτιάχνουμε

Ελέω κρίσης, οι αστοί ανακαλύψαμε τις ελιές που έχουμε στο εξοχικό, στο χωρίο, στον κήπο …