Τα 3 απαραίτητα πράγματα που πρέπει να έχετε το νέο έτος

Τα 3 απαραίτητα προϊόντα που πρέπει να έχετε το νέο έτος

Το νέο έτος έρχεται. Κάντε μια αναδρομή και σκεφτείτε αν πετύχατε τους στόχους που είχατε βάλει για το σώμα σας το έτος που φεύγει. Βάλτε νέους στόχους και με την έναρξη του 2012 φροντίστε να τους υλοποιήσετε. Δείτε 3 πράγματα που χρειάζεστε ώστε να τα καταφέρετε!

  • 1. Ημερολόγιο

Ότι καλύτερο για να σημειώνετε τις ημέρες που πρέπει να γυμναστείτε και να πάτε στο γυμναστήριο. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε την γυμναστική σαν κάτι απαραίτητο. Πριν έρθει το νέο έτος, χαρίστε στον εαυτό σας ένα ολοκαίνουργιο ημερολόγιο. Κατά το σχεδιασμό της εβδομάδας σας, σημειώστε τις προπονήσεις με τον ίδιο τρόπο που σημειώνετε τα επαγγελματικά meetings, τις ελεύθερες ώρες και άλλες υποχρεώσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τις προπονήσεις σας.

  • 2. Παπούτσια

Δεν υπάρχει κανένα καλύτερο κίνητρο για να πάτε στο γυμναστήριο ή για να βγείτε για τρέξιμο από ένα νέο ζευγάρι παπούτσια! Με τον ίδιο τρόπο που δεν μπορείτε να περιμένετε να φτάσει η ώρα για να φορέσετε ένα καινούργιο φόρεμα, έτσι θα πρέπει να ανυπομονείτε και για τα νέα σας παπούτσια.

  • 3. Personal trainer

Η αρχή του νέου έτους είναι η καλύτερη στιγμή για να αξιολογήσετε το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης και να θέσετε νέους στόχους. Ποιος θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος τρόπος από το να πάρετε έναν personal trainer; Μπορεί να φαίνεται σαν μια μεγάλη σπατάλη χρημάτων σε δύσκολους καιρούς, αλλά ένας προπονητής μπορεί να αξιολογήσει την κατάσταση που βρίσκεστε, το σε ποιες περιοχές χρειάζεστε βελτίωση και να σας εμπνεύσει για να τα καταφέρετε.

Check Also

Τηγανιά Κρασάτη Σκεπαστή

Τηγανιά Κρασάτη Σκεπαστή

Μια πρωτότυπη συνταγή που θα σας κερδίσει αμέσως και θα συντροφεύει από εδώ και πέρα …