Πρώτη φορά στο γυμναστήριο; Γιατί να μην το κρύψεις

Πρώτη φορά στο γυμναστήριο; Γιατί για να μην το κρύψεις

Το να πηγαίνεις πρώτη φορά σε ένα νέο μάθημα γυμναστικής μπορεί να είναι εκφοβιστικό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν είστε νέος με το αντικείμενο και δεν έχετε γυμναστεί ποτέ στο παρελθόν. Μην μένετε στην πίσω σειρά, μην φοβάστε να πείτε ότι είστε πρωτάρηδες με την γυμναστική και παρατηρήστε κάθε κίνηση του γυμναστή.

Οι άνθρωποι συχνά αποχωρούν από το μάθημα αφού νιώθουν αγχωμένοι επειδή δεν μπορούν ακολουθήσουν το επίπεδο. Το γυμναστήριο δεν είναι σαν το DVD που μπορείτε να κάνετε πιο αργά τις ασκήσεις καθώς πρέπει να κινηθείτε γρήγορα. Αν είστε καινούργιοι, είτε στην τάξη είτε σε μια άσκηση, πηγαίνετε νωρίτερα ώστε να μιλήσετε με τον γυμναστή.

Πείτε του ότι είναι η πρώτη σας φορά που κάνετε γυμναστική ή η πρώτη φορά που πάτε γυμναστήριο ώστε να σας δώσουν κάποιες χρήσιμες συμβουλές. Μόλις αρχίσει το μάθημα φροντίστε να είστε σε κοντινό σημείο από τον γυμναστή ώστε να μπορεί να σας παρακολουθεί. Συχνά ο γυμναστής, όταν ξέρει ότι είστε καινούργιος, θα δώσει μεγαλύτερη προσοχή και θα σας δώσει κατευθύνσεις για να ανταποκριθείτε στην άσκηση. Επίσης, είναι πιο εύκολο για αυτούς να κάνουν τροποποιήσεις στις ασκήσεις όταν ξέρουν ότι υπάρχουν αρχάριοι στο μάθημα.

Το πιο σημαντικό είναι να πάρετε το χρόνο σας. Σιγά σιγά θα φτάσετε στο σημείο των υπολοίπων και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να ακολουθήσετε ασκήσεις που πριν ούτε καν φανταζόσασταν ότι μπορείτε να κάνετε. Δείξτε, λοιπόν, ότι είστε καινούργιος και μην ντρέπεστε!

Check Also

Τηγανιά Κρασάτη Σκεπαστή

Τηγανιά Κρασάτη Σκεπαστή

Μια πρωτότυπη συνταγή που θα σας κερδίσει αμέσως και θα συντροφεύει από εδώ και πέρα …