10 tips για να επιβιώσετε σε ένα Party

Party

Είστε ο άνθρωπος των party; Ακόμα κι αν όχι, μια φορά στο τόσο θα πάτε σε κάποιο. Θα διασκεδάσετε αλλά την επόμενη μέρα μάλλον θα μετανιώσετε για πράγματα που κάνατε..

Μη πάει ο νους σας στο πονηρό. Για θέματα που σχετίζονται με τη διατροφή σας μιλάμε, πάντα, εδώ στο e-Diet. Ακολουθούν 10 tips που θα σας βοηθήσουν ώστε την επόμενη ημέρα να σηκωθείτε χωρίς τύψεις!

1. Κρατήστε στο μυαλό σας τον στόχο που έχετε βάλει και μην τον αφήσετε λεπτό να σας ξεφύγει. Τα τσιμπολογήματα από ‘δω και από ‘κει θα σας αποτρέψουν από το να χάσετε βάρος. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν τρώτε πολύ αλλά, μάλλον, το αντίθετο συμβαίνει.

2. Πιείτε με προσοχή. Το αλκοόλ περιέχει δύο αρνητικά: δίνει επιπλέον θερμίδες χωρίς σωστή διατροφή και σας χαλαρώνει από τις αναστολές. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αρέσει σε πολλούς. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε νηφάλιοι ώστε να μπορέσετε να αντισταθείτε στα τυριά και στα λουκάνικα που υπάρχουν σε αφθονία στα party.

3. Σίγουρα είστε σε party, αλλά μπορείτε να το απολαύσετε πίνοντας μια μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί ή ένα ποτό που να περιέχει και ανθρακούχο νερό. Αποφύγετε το περισσότερο αλκοόλ ή κάποιο λικέρ: είναι γεμάτα θερμίδες και ζάχαρη. Κρατήστε όλο το βράδυ ένα ποτήρι με ανθρακούχο νερό κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει διπλά. Δε θα ακούσετε κάποιον να σας λέει αν θέλετε ποτό (το κρατάτε ήδη) και έπειτα δεν θα μπορείτε να φάτε έχοντας το ένα χέρι σας απασχολημένο στο να κρατάει το ποτήρι.

4. Οργανώστε το δικό σας party. Πηγαίνετε στα άλλα party και βλέπετε τα τηγανητά, τα λιπαρά τυριά, τα πατατάκια και τους ξηρούς καρπούς. Υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις, κάντε τη διαφορά. Το κοτόπουλο είναι ένα αγαπημένο φαγητό. Ψητό κοτόπουλο σε σουβλάκι είναι ότι πρέπει. Συνοδεύστε το με dip γιαούρτι, και ψημένη πίτα.

5. Μείνετε δραστήριοι. Οργώστε όλο τον χώρο του party ή ακόμα καλύτερα χορέψτε με την καρδιά σας. Πόσοι δεν νιώθουν πιασμένοι την επόμενη μέρα ενός party εξ’ αιτίας του χορού; Και χορεύετε και καίτε θερμίδες και γυμνάζεστε.

6. Κάντε την κράτηση εσείς. Κοινωνικές υποχρεώσεις σημαίνουν ότι πρέπει να τρώτε συχνά έξω, και αν επιλέξετε εσείς το εστιατόριο είναι σίγουρο ότι θα είστε σε θέση να φάτε υγιεινά. Επιλέξτε ένα μέρος που προσφέρει μια ποικιλία φαγητών για όλα τα γούστα. Έτσι και εσείς θα μείνετε ικανοποιημένοι αλλά και οι υπόλοιποι.

7. Δώστε στον εαυτό σας τη δύναμη να πει, διακριτικά, όχι. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αν δεν συμμετάσχουν στο παραδοσιακό ξεφάντωμα ενός party θα θεωρηθούν είτε αγενείς είτε ξενέρωτοι. Μη ξεχνιέστε από τον στόχο σας! Είστε σε δίαιτα και συγκεκριμένη διατροφή, τίποτα δε μπορεί να σας βγάλει από αυτόν το δρόμο.

8. Πείτε όχι με ευγενικό τρόπο. Μπορείτε να πείτε στον οικοδεσπότη, «Λυπάμαι. Δεν περιλαμβάνεται στις προτιμήσεις μου το (ονομασία του τροφίμου) αλλά σε ευχαριστώ όπως και να ‘χει» ή «Σε ευχαριστώ πολύ, είμαι σίγουρος ότι είναι υπέροχο αλλά έχω φάει τόσο πολύ. Ευχαριστώ, όμως, που με ρώτησες».

9. Φάτε ένα μικρό, υγιεινό, σνακ πριν από το party. Ένα σάντουιτς με γαλοπούλα σε μια πίτα ολικής αλέσεως μαζί με άφθονη σαλάτα θα σας χορτάσει ώστε όταν πάτε στο party να μην πέσετε με τα μούτρα στο φαγητό.

10. Λάβετε συμπαράσταση. Μερικές φορές, απλά, πρέπει να μιλήσετε με έναν φίλο ώστε να σας υποστηρίξει και να αντισταθείτε στους γευστικούς πειρασμούς. Μη ξεχνάτε ότι δεν είστε μόνοι. Πολλοί άνθρωποι είναι δίπλα σας, από τους φίλους σας μέχρι τους ειδικούς, ώστε να σας υποστηρίξουν σε όλη τη διαδρομή της δίαιτας.

Check Also

Τηγανιά Κρασάτη Σκεπαστή

Τηγανιά Κρασάτη Σκεπαστή

Μια πρωτότυπη συνταγή που θα σας κερδίσει αμέσως και θα συντροφεύει από εδώ και πέρα …