Προϊόντα τότε και τώρα

προϊόντα τότε και τώρα

Οι εποχές αλλάζουν. Πριν δύο δεκαετίες τρώγαμε ή καταναλώναμε τα ίδια με τώρα; Μάλλον, όχι! Δείτε αγαπημένα μας προϊόντα που είτε άλλαξαν, είτε εξελίχθηκαν!

  • Πακοτίνια – Πατατάκια ολικης

Προϊόντα τότε και τώρα
Πόσοι και πόσοι δεν τρώγαμε σαν τρελοί τα πακοτίνια. Ήταν τόσο εθιστικά! Τα «πατατοειδή», όμως, άλλαξαν και εξελίχθηκαν. Ήρθαν άλλες γεύσεις και ταυτόχρονα πέρασε η ιδέα ότι δεν κάνουν καλό στα παιδιά. Έτσι, οι εταιρείες για να προσελκύσουν νέο κοινό έβαλαν στα προϊόντα τους την ταμπέλα «καλά για τη διατροφή» και αρχίσαμε να βλέπουμε πατατάκια ψημένα στο φούρνο ενώ τελευταία έκαναν την εμφάνισή τους και τα πατατάκια ολικής αλέσεως!

  • Big Babol – Trident splash

Προϊόντα τότε και τώρα
Ακόμα μια τρέλα περασμένων δεκαετιών είναι και οι τσίχλες «Big Babol». Ατέλειωτοι διαγωνισμοί για το ποιος θα κάνει τις μεγαλύτερες φούσκες (μετά, βέβαια, κάναμε «αμάν» για τις ξεκολλήσουμε γύρω από το στόμα) και ατελείωτο μάσημα μέσα στο μάθημα αλλά και φυσικά έξω από αυτό. Σήμερα, όμως, οι εταιρείες ήρθαν και μας προσφέρουν άπειρες νέες γεύσεις ενώ υπάρχουν και οι τσίχλες που περιέχουν γέμιση!

  • Kolynos – Colgate Sensitive

προϊόντα τότε και τώρα
Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας αλλά και οι γονείς μας θα έχουν σίγουρα να μας πουν ιστορίες με την οδοντόκρεμα «Kolynos». Μάλιστα αρκετοί δεν ξέρουν τη λέξη «οδοντόκρεμα» αλλά «Kolynos»! Οι έρευνες, όμως, για καλύτερες επιδόσεις για τα δόντια μας συνεχίστηκαν από τότε και έχουν βγει πολλές νέες οδοντόκρεμες που η κάθε μια προσφέρει κάτι το διαφορετικό για τα δόντια μας. Οι εταιρείες είναι οι ίδιες εδώ και χρόνια (Aim, Crest, Colgate, κ.α.) αλλά έχουν βρει νέες φόρμουλες.

  • Yoko Choco – Milko

Προϊόντα τότε και τώρα
Ακόμα μια περίπτωση τρέλας είναι το «Yoko Choco» με την κίτρινη συσκευασία του, στην κατηγορία των σοκολατούχων. Το όνομα του μας ήταν τόσο οικείο και χαιρόμασταν όταν λέγαμε ότι πίνουμε Yoko Choco! Από τότε, βέβαια, υπήρχε το «Milko» το οποίο κατάφερε να αντέξει και να εδραιώσει τη θέση του με το πέρασμα των χρόνων. Ακόμα και σήμερα το Milko συνοδευόμενο από μια τυρόπιτα είναι για πολλούς το τέλειο πρωινό!

  • Coca Cola Vanilla – Coca Cola Ζerο

Προϊόντα τότε και τώρα
Δεν ξέρω πόσοι θυμάστε την Coca Cola Vanilla που έκανε την εμφάνισή της πριν λίγα χρόνια. Μάλλον, λίγοι. Έτσι και αλλιώς και η ίδια η Coca Cola θα θέλει να ξεχάσει την παρουσία της μιας και δεν είχε τις αναμενόμενες πωλήσεις. Η Coca Cola δε σταμάτησε, όμως, να πειραματίζεται και έτσι τα τελευταία χρόνια παρουσίασε την Zero η οποία φαίνεται να κερδίζει μέχρι τώρα το στοίχημα της εταιρείας.
Προϊόντα τότε και τώρα

  • Raider – Twix

Δε νομίζω να θυμάστε πολλοί, αν όχι κανένας, ότι η γνωστή μας σοκολάτα «Twix» είχε την ονομασία «Raider». Επίσης, δε νομίζω να θυμάστε και το σλόγκαν «Καραμελα και σοκολατα RAIDER, απολαυση διπλη»! Η Twix, λοιπόν, είναι ακόμα εδώ και είναι η αγαπημένη πολλών!

Check Also

Τηγανιά Κρασάτη Σκεπαστή

Τηγανιά Κρασάτη Σκεπαστή

Μια πρωτότυπη συνταγή που θα σας κερδίσει αμέσως και θα συντροφεύει από εδώ και πέρα …