Διαγωνισμός: Κερδίστε το βιβλίο «Αργυρώ: Κάθε μέρα ελληνικά» της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Διαγωνισμός: Κερδίστε το βιβλίο «Αργυρώ: Κάθε μέρα ελληνικά» της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Το βιβλίο «Αργυρώ: Κάθε μέρα ελληνικά» της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου μπορεί να γίνει δικό σας εντελώς δωρεάν μέσα από τον διαγωνισμό του e-Diet.gr με την χορηγία των καταστημάτων φρουτεμπορικής Καραγκουλές!

Η φιλοσοφία των συνταγών της Αργυρώς είναι η αναζήτηση της απλότητας των συστατικών και των καλών υλικών που συνθέτουν τη βάση για τις μαγειρικές δημιουργίες της. Κάθε συνταγή παρουσιάζεται σε 2 σελίδες. Υπάρχει μεγάλη ανάλυση στα υλικά, τις ποσότητες και τη σωστή χρήση αυτών, για “σίγουρη επιτυχία” της συνταγής όπως συνηθίζει να λέει και η Αργυρώ! Σε κάθε συνταγή υπάρχει φωτογραφία με προτάσεις σερβιρίσματος. Το βιβλίο αποτελείται από 9 ενότητες: – Καθημερινό Τραπέζι – Κυριακάτικο Τραπέζι – Συνταγές έτοιμες σε 30’ – Συνταγές που αρέσουν στα παιδιά – Πάρτυ για μικρούς & μεγάλους – Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι – Πασχαλινό Τραπέζι – Φρούτα & Παγωτά – Γλυκά.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Δείτε τον νικητή εδώ

  • Για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε «Like» στη σελίδα του e-Diet.gr στο Facebook:

2. Αφήστε ένα σχόλιο στο post του διαγωνισμού που θα βρείτε κάνοντας click ΕΔΩ

 

  • Όροι συμμετοχής & Διαδικασία

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 23.59. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής 4/11 και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί ο νικητής.

– Συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση όποιος κάνει ένα σχόλιο στο post του διαγωνισμού μέσω της σελίδας του e-Diet.gr στο Facebook (εξαιρούνται τα άτομα που σχετίζονται προσωπικά με το e-Diet.gr). Διπλές συμμετοχές θα θεωρηθούν άκυρες.

– Σε περίπτωση που ο νικητής δεν αποδεχθεί το δώρο μέσα σε 5 ημέρες από την επικοινωνία του e-Diet.gr μαζί του, το δώρο μεταφέρεται σε έναν επιλαχόντα που θα βγει επίσης από κλήρωση.

– Το δώρο θα αποσταλεί κατόπιν συνεννόησης με τον νικητή, χωρίς επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής.

Check Also

Σπιτικές ελιές τσακιστές: Πως τις φτιάχνουμε

Σπιτικές ελιές τσακιστές: Πως τις φτιάχνουμε

Ελέω κρίσης, οι αστοί ανακαλύψαμε τις ελιές που έχουμε στο εξοχικό, στο χωρίο, στον κήπο …