Έξι κορυφαίοι στόχοι για καλή φυσική κατάσταση

Έξι κορυφαίοι Fitness - Στόχοι

Δώστε στον εαυτό σας ένα κίνητρο για να συμφιλιωθεί με τον ενεργό τρόπο ζωής! Έτσι, ο καθορισμός κάποιων τακτικών στόχων είναι σημαντικός. Δείτε τους 6 κορυφαίους.

1. Τρέξτε στον Μαραθώνιο
Έστω και στον μισό Μαραθώνιο. Έχοντας ένα σαφή στόχο, η προπόνησή σας κάθε μέρα θα έχει ένα νόημα.

2. Τρέξτε τα 35 μέτρα σε 5 δευτερόλεπτα
Αν οι μεγάλες αποστάσεις δεν είναι το φόρτε σας, δοκιμάστε τα sprint. Θα βελτιώσει την καρδιαγγειακή σας απόδοση σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με την προπόνηση αντοχής και είναι εξαιρετικό επίσης για τον μεταβολισμό σας.

3. Κάντε 50 pushups
Είναι μια φανταστική άσκηση του άνω μέρους του σώματος και θα ενισχύσει την μυϊκή αντοχή σας. Εάν τα κανονικά pushups σας φαίνονται πάρα πολύ εύκολα, τοποθετήστε τα χέρια σας επάνω σε μια μπάλα γυμναστικής.

4. Περάστε μια εβδομάδα χωρίς να φάτε επεξεργασμένα τρόφιμα
Τα επεξεργασμένα τρόφιμα ευθύνονται εν μέρει για τα ποσοστά παχυσαρκίας σήμερα. Όχι μόνο είναι αυτά που συμβάλλουν με κενές θερμίδες στη διατροφή σας, αλλά επιπλέον αυξάνουν τις πιθανότητές για την ανάπτυξη της αντίστασης στην ινσουλίνη. Μαγειρέψτε τα γεύματά σας και θα δείτε πόσο διαφορετικά θα αισθάνεστε μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

5. Καταναλώστε ένα φρούτο ή λαχανικό με κάθε γεύμα για έναν ολόκληρο μήνα
Αυτός κι αν είναι ένας στόχος – πρόκληση. Οι άνδρες είναι συνήθως χειρότεροι από τις γυναίκες στο να καταναλώνουν φρούτα ή λαχανικά, οπότε ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό.

6. Μάθετε ένα νέο άθλημα
Η εκμάθηση ενός νέου αθλήματος είναι ένας ακόμη πολύ καλός τρόπος για να δώσετε στον εαυτό σας κίνητρα που θα συμβαδίζουν με τις προπονήσεις σας, ενώ ταυτόχρονα θα γυμνάσετε το σώμα σας με έναν τρόπο διαφορετικό σε σχέση με το παρελθόν. Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα sports, όπως αθλήματα περιπέτειας, όπως η αναρρίχηση σε βράχο ή καγιάκ. Δεν θα βελτιώσετε μόνο τη μυϊκή δύναμη και την αντοχή σας, αλλά και το συντονισμό και την ευκινησία σας.

Check Also

Τηγανιά Κρασάτη Σκεπαστή

Τηγανιά Κρασάτη Σκεπαστή

Μια πρωτότυπη συνταγή που θα σας κερδίσει αμέσως και θα συντροφεύει από εδώ και πέρα …