10 πρωινές κινήσεις που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σου

10 πρωινές κινήσεις που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σου

Κάθε μέρα που ξημερώνει αποτελεί μια νέα ευκαιρία για να γίνετε ένας πιο ελκυστικός άνδρας. Στη συνέχεια θα εστιάσουμε σε 10 κινήσεις που πρέπει να κάνετε ώστε να φαίνεστε πιο φρέσκοι και να βελτιώσετε την εμφάνιση σας.

1. Χρησιμοποιήστε ένα άρωμα – υπογραφή
Καλό θα είναι να μην αλλάζετε συνέχεια το άρωμα σας. Μετά από πολλές δοκιμές, αρχίστε να βάζετε το ίδιο άρωμα σε τακτική βάση κι έτσι οι γυναίκες θα σας συνδέσουν με αυτό το άρωμα.

2. Καταναλώστε καφεΐνη
Ο μαύρος καφές και το πράσινο ή μαύρο τσάι είναι γεμάτα με αντιοξειδωτικά που θα σας κάνουν να φαίνεστε νέοι. Η έρευνα δείχνει, επίσης, ότι αυτά τα υγρά αν τα πίνετε τακτικά σε μέτριες ποσότητες μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο της άνοιας αργότερα, καθώς και διάφορες μορφές καρκίνου.

3. Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό προσώπου
Για πιο φωτεινή επιδερμίδα, κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας με ένα υψηλής ποιότητας καθαριστικό προσώπου, ενώ είστε στο ντους. Ψάξτε ένα που να περιέχει 2% σαλικυλικό οξύ, καθώς θα βοηθήσει να κλείσουν οι πόροι σας, με αποτέλεσμα ένα καθαρό δέρμα μέσα σε ένα μήνα. Επιπλέον, πλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό.

4. Πάρτε φαγητό μαζί σας
Κάνοντας το δικό σας γεύμα, κάτι που διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, θα σας εξοικονομήσει από μια σειρά από υπερβολικές θερμίδες και περιττό νάτριο που έρχονται με την κατανάλωση επεξεργασμένων τροφίμων που καταναλώνετε έξω κάθε μέρα. Έτσι θα μειωθεί το φούσκωμα διατηρώντας τη χοληστερόλη και την πίεση του αίματος σας υπό έλεγχο.

5. Κάντε 100 push-ups
Θα ξυπνήσετε τους μύες του κορμιού σας με αυτόν τον τρόπο και θα βελτιώσετε τη στάση σας για το υπόλοιπο της ημέρας. Θα φαίνεστε πιο ψηλός και πιο σίγουρος.

6. Ξυριστείτε
Σε γενικές γραμμές, οι γυναίκες προτιμούν ένα φρέσκο ​​ξυρισμένο πρόσωπο. Μη ξεχνάτε τις τρίχες στη μύτη και στο αυτί καθώς και στα φρύδια.

7. Πάρτε κρέμα ματιών
Είναι εύκολο να παραβλέψουμε τα μάτια μας, αλλά είναι ένα από τα πρώτα μέρη που θα δείτε σημάδια της γήρανσης, ξεκινώντας με λεπτές γραμμές. Βάζοντας κρέμα ματιών το πρωί θα απαλύνει και θα ενυδατώνει το ευαίσθητο, ξηρό δέρμα σε αυτόν τον τομέα και θα ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση των ρυτίδων. Ένα προϊόν που περιέχει ρετινόλη (βιταμίνη Α) σας παρέχει πλεονεκτήματα μακροπρόθεσμα, ενώ επιβραδύνει και την εμφάνιση των μελλοντικών γραμμών.

8. Βάλτε αντιηλιακό
Ενυδατώστε το δέρμα σας μετά το ξύρισμα ή το ντους με μια κρέμα που περιέχει δείκτη προστασίας 30. Η ενυδατική κρέμα θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πιο νεανικό και ανανεωμένο, και θα το αποτρέψει από το στέγνωμα. Ο δείκτης προστασίας είναι ζωτικής σημασίας για την αποτροπή από μελλοντικά σημάδια της υπεριώδους ακτινοβολίας και ζημιές, κυρίως τις λεπτές γραμμές, τις ηλιακές κηλίδες ή και τις ρυτίδες.

9. Φάτε ένα δυνατό πρωινό
Σκεφτείτε το σώμα σας, όπως μια μηχανή: Χρειάζεται καύσιμα για να λειτουργεί ικανοποιητικά, και ορισμένα είδη των καυσίμων είναι καλύτερα από άλλα. Το καλύτερο πρωινό είναι ένας συνδυασμός από άπαχες πρωτεΐνες και υδατάνθρακες που καίγονται αργά. Δοκιμάστε έτσι βρώμη με φρούτα και γιαούρτι ή μια ομελέτα με λαχανικά.

10. Κινήστε το σώμα σας
Αν ιδρώσετε λίγο το πρωί, αυτό θα βελτιώσει τόσο το σώμα σας όσο και το μυαλό σας, τώρα και στο μέλλον. Επιπλέον, θα σας φέρει σε μια χαρούμενη διάθεση για ώρες, και το δέρμα σας θα γίνει πιο καθαρό με την πάροδο του χρόνου.

Check Also

Τηγανιά Κρασάτη Σκεπαστή

Τηγανιά Κρασάτη Σκεπαστή

Μια πρωτότυπη συνταγή που θα σας κερδίσει αμέσως και θα συντροφεύει από εδώ και πέρα …