Διαγωνισμός: Κερδίστε το βιβλίο «Αργυρώ: Κάθε μέρα ελληνικά» της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Διαγωνισμός: Κερδίστε το βιβλίο «Αργυρώ: Κάθε μέρα ελληνικά» της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Το βιβλίο «Αργυρώ: Κάθε μέρα ελληνικά» της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου μπορεί να γίνει δικό σας εντελώς δωρεάν μέσα από τον διαγωνισμό του e-Diet.gr με την χορηγία των καταστημάτων φρουτεμπορικής Καραγκουλές!

Η φιλοσοφία των συνταγών της Αργυρώς είναι η αναζήτηση της απλότητας των συστατικών και των καλών υλικών που συνθέτουν τη βάση για τις μαγειρικές δημιουργίες της. Κάθε συνταγή παρουσιάζεται σε 2 σελίδες. Υπάρχει μεγάλη ανάλυση στα υλικά, τις ποσότητες και τη σωστή χρήση αυτών, για “σίγουρη επιτυχία” της συνταγής όπως συνηθίζει να λέει και η Αργυρώ! Σε κάθε συνταγή υπάρχει φωτογραφία με προτάσεις σερβιρίσματος. Το βιβλίο αποτελείται από 9 ενότητες: – Καθημερινό Τραπέζι – Κυριακάτικο Τραπέζι – Συνταγές έτοιμες σε 30’ – Συνταγές που αρέσουν στα παιδιά – Πάρτυ για μικρούς & μεγάλους – Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι – Πασχαλινό Τραπέζι – Φρούτα & Παγωτά – Γλυκά.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Δείτε τον νικητή εδώ

  • Για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε «Like» στη σελίδα του e-Diet.gr στο Facebook:

2. Αφήστε ένα σχόλιο στο post του διαγωνισμού που θα βρείτε κάνοντας click ΕΔΩ

 

  • Όροι συμμετοχής & Διαδικασία

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 23.59. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής 4/11 και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί ο νικητής.

– Συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση όποιος κάνει ένα σχόλιο στο post του διαγωνισμού μέσω της σελίδας του e-Diet.gr στο Facebook (εξαιρούνται τα άτομα που σχετίζονται προσωπικά με το e-Diet.gr). Διπλές συμμετοχές θα θεωρηθούν άκυρες.

– Σε περίπτωση που ο νικητής δεν αποδεχθεί το δώρο μέσα σε 5 ημέρες από την επικοινωνία του e-Diet.gr μαζί του, το δώρο μεταφέρεται σε έναν επιλαχόντα που θα βγει επίσης από κλήρωση.

– Το δώρο θα αποσταλεί κατόπιν συνεννόησης με τον νικητή, χωρίς επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής.

Check Also

Τηγανιά Κρασάτη Σκεπαστή

Τηγανιά Κρασάτη Σκεπαστή

Μια πρωτότυπη συνταγή που θα σας κερδίσει αμέσως και θα συντροφεύει από εδώ και πέρα …